Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

До моєї зірки (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
To My Star
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хванг Да Сіль
Тривалість:
00:17:46
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Со Джун - відомий актор, який піддається ретельній перевірці після появи суперечливого відеокліпу, який передбачає, що він напав на свого друга-знаменитість. Всупереч пораді свого агента, Со Джун відмовляється прояснити ситуацію і зберігає таємницю про те, що сталося під час бійки. Через натиск спекуляцій у ЗМІ він вирішує поводитися стримано і ховається в орендованій квартирі свого агента. Тут він зустрічає Джі У, свого нового сусіда по кімнаті, і хлопці поки що змушені жити разом. На відміну від знаменитого Со Джуна, Джі У - звичайна людина, яку мало хвилює світ знаменитостей. Працюючи в кафе свого друга, він насправді талановитий кухар, але його кулінарні здібності часто не беруть до уваги через його скромне походження. Тоді як Джі У волів би, щоб вони жили окремо, Со Джун, схоже, сповнений рішучості подружитися зі своїм сусідом по кімнаті. ©Kino4ua До моєї зірки (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?