Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Диявол з трьома золотими волосинами

Рік:
Ор. назва:
The Devil with the Three Golden Hairs
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марія фон Геланд
Тривалість:
00:58:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Ця захоплива історія розповідає про молодого хлопця, народженого з трьома золотими волосками на голові. Згідно з давнім передбаченням, він має зіткнутися з дияволом, який намагається оволодіти його волоссям, щоб досягти своїх злих цілей. Головний герой вирушає в небезпечну подорож, щоб зупинити диявола і врятувати себе. Під час свого шляху він зустрічає різних персонажів, сильних і слабких, хороших і поганих, які впливатимуть на його долю. Історія наповнена емоціями, пригодами та несподіваними поворотами. ©Kino4ua Диявол з трьома золотими волосинами 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?