Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ніккі-диявол молодший

Рік:
Ор. назва:
Little Nicky
Країна:
США
Режисер:
Стівен Брілл
Тривалість:
01:30:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Добрий і ввічливий юнак Ніккі виріс у незвичайній сім'ї, відрізняється від своїх злих та жорстоких братів Адріана та Кассіуса, дуже любить батька та зробить для нього все. Коли батько хлопця — володар пекла містер Диявол захотів піти на спокій, то вирішив передати пекло одному зі своїх синів, а повну владу залишити за собою. Однак такий стан речей не сподобався Адріану і Кассісу і брати вирішили втекти на Землю, щоб створити там свій пекельний світ. Щоб повернути неслухняних синів, поки вони не наробили дурниць, Диявол посилає за ними свого молодшого і найулюбленішого сина Ніккі. Ніккі, диявол-молодший не відрізняється жахливим зовнішнім виглядом, тому спеціально робить страшний голос, щоб нагнати страху на оточуючих. Він зовсім не знайомий зі світським життям, але набуває доброго помічника у вигляді пса, що говорить. Разом друзям доведеться пережити багато веселих пригод, а Ніккі навіть закоханість у милу, людську особину на ім'я Валері. ©Kino4ua Ніккі-диявол молодший 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?