Kino4ua.com

LEGO Фільм: Бетмен

Рік:
Ор. назва:
The Lego Batman Movie
Країна:
США, Данія
Категорія:
Режисер:
Кріс МакКей
Тривалість:
01:44
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Сюжет мультфільму «Лего Фільм: Бетмен», дотримуючись всіх традицій Темного лицаря, переносить глядача в Готем, переповнений небезпечними злочинцями, від яких страждають прості жителі. Саме тут працює ексцентричний мільярдер Брюс Уейн, більш відомий у вузьких колах як Бетмен, істинний захисник міста, Темний лицар, готовий прийти на допомогу до всіх, хто її потребує, і покарати злочинців. Розібравшись зі своїми ворогами, він не розслабляється, адже психіатрична лікарня «Аркхем» ніколи не відрізнялася запобіжними засобами, а рівень її охорони залишає бажати кращого.

Джокер і його послідовники, заточені в лікарню, неодноразово здійснювали втечі, доводячи неспроможність охоронної системи закладу. Знаючи це, Бетмен вже перестав дивуватися постійним поверненням старих ворогів. Його життя сильно змінюється після того, як з'являється Дік Грейсон. Дізнавшись про діяльність Бетмена, Дік не збирається так просто розлучатися зі своїми спогадами. Він збирається стати вірним напарником Темного лицаря. ©Kino4ua LEGO Фільм: Бетмен 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?