Kino4ua.com
HD 720p
G

LEGO. Бетмен: Супергерої DC об'єднуються

Рік:
Ор. назва:
LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite
Країна:
США, Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Джон Бертон
Тривалість:
01:10:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Від виробника У Готемі вручають нагороду «Людина року». Але несподівано, на вечірку заявляється Джокер і з ним ціла почет лиходіїв: Загадочник, Жінка-Кішка та Дволикий. Темний лицар приходить на допомогу, щоб приборкати цих несподіваних гостей. Але не всіх злочинців видно неозброєним оком. Лекс Лютор проніс на вечірку Деконструктор - секретна зброя, тепер баланс сил у Готемі може змінитися назавжди! З такими противниками Бетмен і Робін довго битися поодинці. Добре, що вони мають Супер-друзі! Приєднуйтесь до боротьби зі злом разом із Суперменом, Чудо-жінкою, Зеленим ліхтарем та Лігою Справедливості! Вони поспішають захистити невинних, врятувати Готем-сіті і, звичайно, не прогавлять шанс пожартувати. На вас чекають абсолютно нові захоплюючі моменти, яких не було ©Kino4ua LEGO. Бетмен: Супергерої DC об'єднуються 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?