Kino4ua.com
HD 720p
PG

Шоупоказ DC - Жінка-кішка

Рік:
Ор. назва:
DC Showcase: Catwoman
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лоурен Монтгомері
Тривалість:
00:14:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм починається з того, що двоє чоловіків переслідують сірого кота, намагаючись застрелити його. Кіт нібито стрибає в річку і вважається мертвим. Коли двоє чоловіків їдуть у лімузині з кримінальним авторитетом на ім’я Rough Cut, Жінку-Кішку показують під мостом із сірим котом, який має жовтий браслет на шиї, що привертає інтерес Жінки-Кішки.

Пізніше Rough Cut і його дві групи йдуть до стриптиз-клубу. Коли жінка танцює і роздягається, він дає їй маленький шматочок діаманта. Жінка-кішка заходить у стриптиз-клуб і прикриває інших жінок-стриптизерок, але це лише виявляється для неї способом протистояти грубому порізу. Оскільки всі люди вже втекли зі стриптиз-клубу, Жінка-кішка та Груба різниця залишаються наодинці. Після короткої бійки він тікає, перш ніж вона встигає його дістати. Через деякий час Жінка-Кішка нападає на Рауфа, коли він керує вантажівкою з краном. Жінка-кішка підсуває гак крана під вантажівку та тікає, перш ніж вона розбивається, гак перелітає та розрізає навпіл корабель, повний товарів. Вантажівка перекидається, і Рауф гине.

Коли Жінка-Кішка йде на корабель, вона знаходить групу дівчат-торгівців, які виявляються таємничим вантажем. Жінка-кішка помічає Холлі Робінсон як одну з дівчат. Коли прибуває поліція, Селіна Кайл втішає Холлі, віддаючи їй жовтий браслет, який належав Холлі до того, як її продали. Селіна також дає Холлі жменю діамантів, тому що вона бідкається. Фільм закінчується тим, що Жінка-кішка стрибає з однієї будівлі в іншу, а Холлі спостерігає, як вона зникає в ночі. ©Kino4ua Шоупоказ DC - Жінка-кішка 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?