Kino4ua.com
HD 720p
G

Ліга справедливості проти Легіону смерті

Рік:
Ор. назва:
Lego DC Comics Super Heroes: Justice League Attack of the Legion of Doom!
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рік Моралес
Тривалість:
01:17:011
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Але невже Лекс Лютор, Чорна Манта та інші негідники залишать підступні помисли? Як би не так, негативні персонажі також вирішують стати одним колективом, і тепер Легіон Загибелі знову замишляє майбутні лиходійства.
Улюблені фанами коміксів по всьому світу герої постають перед нами в образах таких забавних ляльок, створених з конструктора ЛЕГО. Але нехай вас не обманює комічна форма персонажів, вони мають все ту ж руйнівну силу, здатну змінювати ландшафт землі.
На вас чекає величезна кількість бойових сцен за участю Супермена, Бетмена та Чудо-Дівчата, справжня інтрига та неймовірні повороти сюжету! Влаштовуйтесь перед екраном всією сім'єю, нас чекає захоплююча подорож у світ надсил, де немає місця слабкому, а долю всього світу вершать нелюди, обдаровані чудовими здібностями. ©Kino4ua Ліга справедливості проти Легіону смерті 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?