Kino4ua.com
480p
PG

Бетмен: Лицар Ґотема

Рік:
Ор. назва:
Batman: Gotham Knight
Країна:
США, Японія, Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Ясухіро Аокі, Хіросі Моріока
Тривалість:
01:15:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм «Бетмен: Лицар Готема» складається із шести короткометражних 10-ти хвилинних сюжетів. Сюжет перший. У ньому розповідається про чотирьох підлітків, які розповідають нереальні історії про те, як кожен із них бачив Бетмена. Одному він здався в образі робота, іншому – мутанта, третьому – безжального вбивці, наприкінці глядачі бачать справжнього Бетмена. Сюжет другий. У ньому розповідається про двох поліцейських, які перевозять до в'язниці засудженого, а в дорозі обговорюють Бетмена. Один упевнений, що той звичайний злочинець, а другий має зовсім протилежну думку, оскільки з його появою в місті поменшало злочинців. Потім поліцейські бачать стрілянину російських бандитів та членів сицилійської мафії. Наприкінці з'являється Бетмен. Сюжет третій. У цій історії з'являються вперше Бетмобіль, Містер Фокс і Кулевідвідна броня. Сюжет четвертий. Ніч, злива, підземелля. Бетмен бореться з кажаном Кіллер Крок. У сюжеті також присутні комісар Гордон та Пугало. Бетмен перемагає лиходія, відмовляється від допомоги та ефектно відлітає з підземелля. Сюжет п'ятий. Бетмен, серйозно поранений і долаючи біль, намагається вибратися назовні з каналізації. Він згадує премудрості навчання у Лондоні. Сюжет шостий. Історія розповідає про професійного кілера Стрілки, якому треба вбити капітана Гордона. Завадити зробити це хоче Бетмен, тому й бореться із убивцею. ©Kino4ua Бетмен: Лицар Ґотема 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?