Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Бетмен: Рік Перший

Рік:
Ор. назва:
Batman: Year One
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сем Лью, Лоурен Монтгомері
Тривалість:
01:04:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
В анімаційному фільмі «Бетмен: Рік перший» творці постаралися розкрити стосунки двох героїв – Брюса Уейна та комісара Гордона. Разом із головними героями ми проживемо рік їхнього життя, усі основні моменти з того часу, як вони вирішили боротися зі злом. Дізнаємося, що змусило мільярдера Вейна стати людиною-кажаном, які успіхи і невдачі були на початку його становлення як супергероя.
Другий герой - лейтенант Гордон, його тільки перевели з іншого міста, але він не збирається прогинатися під мафію і ставати продажним копом, яких у Готемі хоч греблю гати. Він вершитиме правосуддя – адже він офіцер поліції. Також у цій стрічці з'явиться ще один відомий багатьом персонаж - Селіна Кайл. ©Kino4ua Бетмен: Рік Перший 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?