Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тіла (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bodies
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Марко Крейтцпейнтнер, Гаолу Вонг
Тривалість:
1 серія: ~55 хв. (цілком серій: 8 з 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет історично-фантастичного трилера "Тіла" відбувається в чотирьох різних епохах, де різні лондонські детективи розслідують загадкове вбивство однієї й тієї самої людини протягом 150 років. Перший етап починається 1890 року, коли ім'я Джека Різника у всіх на вустах, а він бродить вулицями Лондона і сіє хаос у холодних підворіттях британської столиці. У цей час місцевий детектив Едмонд Гіллінгхед і шанувальник таланту Шерлока Холмса пускає весь свій дедуктивний арсенал на набагато складнішу справу, адже його жертва - невідомий чоловік, за вбивством якого стоять могутні люди, але що ближче він підбирається до істини, то у вразливішому становищі він опиняється, адже у нього є великий секрет, який він ретельно зберігає від інших людей.

Другий етап переносить глядачів у 1940 рік, коли Лондон руйнується від розриву нацистських бомб Другої Світової війни. Детектив - інспектор Чарльз Вайтмен, по суті "брудний поліцейський", веде подвійне життя і займається рекетом, проте раптово корумпований правоохоронець знаходить на вулиці мертве тіло, через яке його темні справи можуть бути розкриті. Третій етап відбувається після стрибка у 2014 рік, тоді мусульманка детектив-сержант Шахара Хасан, очолює боротьбу з расистами-радикалами. Вона виявляє підозріле тіло, яке може виявитися частиною чогось масштабнішого, ніж пересічне вбивство, що надалі наразить її на велику небезпеку.

Заключний четвертий етап відбувається в недалекому майбутньому 2050 року після жахливого техноапокаліпсису, коли на планеті загинула велика частина людей. Той самий труп знаходить молода жінка Мейплвуд, яка страждає на амнезію, і їй здається, що бідолаха став жертвою ритуального вбивства. ©Kino4ua Тіла (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?