Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кудлаті перці / Бродяги

Рік:
Ор. назва:
Strays
Країна:
США
Режисер:
Джош Ґрінбаум
Тривалість:
01:33:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Реджі - простий пес, у якого ще зовсім недавно був будинок. Крім того, у нього був і господар, який щодня пив алкоголь і намагався позбутися вихованця всіма можливими способами. Чергова спроба обертається для чоловіка успіхами, внаслідок чого Реджі виявляє себе в незнайомому місці. Так він зустрічає зграю бездомних собак, які пояснюють новенькому, якою жорстокою людиною був його господар. Після довгих роздумів головний герой усвідомлює, що все сказане є найчистішою правдою. Тепер у песика з'являється мета - знайти шлях до будинку і відкусити нестерпному чоловікові те, чим він дорожить понад усе на світі. Заручившись підтримкою нових друзів, Реджі вирушає в неймовірну подорож. ©Kino4ua Кудлаті перці / Бродяги 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?