Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дівчина і ще дівчина (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kanojo mo Kanojo / Girlfriend, Girlfriend
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кувабара Сатоші
Тривалість:
1 серія: 23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Головним персонажем аніме стає звичайний старшокласник, якого звуть Наоя. Одного разу до хлопця підходить дівчина на ім'я Нагіса, яка навчається з ним в одному класі, і пропонує тому стати її хлопцем. Вона розповідає однокласнику про свої щирі почуття і про те, що їй важко без нього. Однак відмовлятися від спілкування з такою симпатичною однокласницею як Нагіса він не бажає. Тому пропонує досить своєрідне вирішення проблеми: зустрічатися одночасно з двома дівчатами. Нагіса одразу погоджується на такий незвичайний експеримент.


Вона готова на все аби бути поруч із коханим. Тепер залишилося домогтися угоди Сакі на те, щоб вона ділила свого хлопця з іншою дівчиною. Спочатку ловеласу здавалося, що він зможе без особливих проблем вирішити це питання. Навіть якщо знадобитися, то за допомогою обману. Але з'являються труднощі, про які хлопець і не підозрював. Зустрічі з обома дівчатами, що чергуються, супроводжуються безліччю курйозних ситуацій. А тут ще в житті Нагіса з'являється і третя дівчина, яку звуть Ріка, що мріє домогтися прихильності хлопця. І вже такий чотирикутник стосунків розплутати зовсім непросто. ©Kino4ua Дівчина і ще дівчина (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?