Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

П'ять ночей у Фредді

Рік:
Ор. назва:
Five Nights at Freddy's
Країна:
США
Режисер:
Емма Таммі
Тривалість:
01:49:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм, заснований на відомій відеогрі, розповідає історію охоронця Майка, який вночі працює в місцевому ресторані. Вдень відвідувачів зустрічають роботи в костюмах різних тварин: ведмедя, кролика, лисиці. Однак, коли настає темрява, аніматроніки починають поводитися дивно і перетворюються на божевільних убивць, які починають переслідувати Майка. Тепер йому протягом п'яти днів потрібно з'ясувати, що ж до цього призвело.
Майк дізнається, що в минулому тут відбувалися жахливі події, пов'язані з роботами, і розуміє, що його життя тепер висить на волосині. Починається справжня боротьба за виживання, де кожна секунда може коштувати йому життя. Майк намагається вижити, не потрапляючи на очі небезпечним аніматронікам, які намагаються його знайти, граючи в різні ігри та головоломки. Зрештою Майк звикає до постійної небезпеки і придумує свій власний спосіб виживання. Одночасно він намагається з'ясувати, як і чому роботи, що були створені для розваги та нешкідливих ігор, перетворилися на божевільних убивць. ©Kino4ua П'ять ночей у Фредді 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?