Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий

Рік:
Ор. назва:
Freddy's Dead: The Final Nightmare
Країна:
США
Режисер:
Рейчел Талалай
Тривалість:
01:29:12
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Культові фільми про Фредді не потребують представлення. "Кошмар на вулиці В'язів 6: "Фредді мертвий" (Freddy's Dead: The Final Nightmare) також впізнаваний як і його попередники. Принаймні, за обкладинкою і гумором. Історія оповідає про те, звідки ж з'явився настільки недружній привид, що проникає у сни. Треба визнати, що виходячи з фільму, дитина з Фредді вийшла досить злісною, а котельня посіла особливе місце в сценарії. Це цікаве продовження хорошого хорору. Але є в цій частині ще одна особливість... невеличка... Річ у тім, що головний герой жахливих сновидінь, персонаж, який при одній згадці наганяє моторошність, постав перед нами... ким би ви думали? Ні! Сім'янином. Досить милим, до речі. Загалом цей фільм узагальнює всю історію духу, розказану в попередніх частинах, що дає змогу фанатам розібратися в деталях і повніше проникнути у світ Фредді. Але якщо серйозно, ідея залишилася та сама - щоб вижити, потрібно перемогти свої страхи. ©Kino4ua Жах на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?