Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Жах на вулиці В'язів 2: Помста Фредді

Рік:
Ор. назва:
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джек Шолдер
Тривалість:
01:27:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Жах на вулиці В'язів 2: Помста Фредді – продовження кривавої історії про монстра з лезами замість пальців. Події відбуваються через п’ять років після першої частини стрічки. У той же будинок, де раніше кілька підлітків пережили найстрашніший жах, який тільки можна було уявити, заселяються нові мешканці. Ці люди нічого не знають про події, які відбувались у стінах їх нового дому. Вони впевнені, що тут у них буде спокійне і щасливе життя. Але Фредді Крюгер повертається. Він починає приходити у сни до Джесі Велма, чия юнацька психіка не надто міцна, щоб витримати таке. У цих снах монстр намагається заволодіти спершу мозком хлопця, а потім і тілом. Сновидіння стають нав’язливими, і юнак ніяк не може від них позбавитись. Він сам не розуміє, що відбувається, але його дівчина Ліза намагається допомогти і врятувати його від Фредді…


«Раз - два, Фредді забере тебе», - пісенька яка вселяє людям жах. Кожен, хто хоча б раз зустрівся з Крюгером, боїться зімкнути очі, адже в самих кошмарних снах його чекає кровожерливий убивця з залізними кігтями. Через п'ять років в котедж на вулиці В'язів в'їхала нова сім'я, непідозрююча про події минулих років. Однак зовсім скоро їм доведеться дізнатися справжню причину, через яку будинок був порожній. Вперше ж дні головному герою фільму жахів доведеться познайомитися з його кровожерливим мешканцем. Джессі Уолш - новий бранець кошмарів будинку № 1428. З кожною ніччю сни хлопця стають все більш реалістичними і вселяють в нього страх. Йому сниться, що Фредді веде шкільний автобус і в кінці витончено вбиває кожного школяра. Джессі починає відносини з Лізою і знаходить приятеля Грейді, який розповів, що багато років тому в порожньому будинку жила дівчина, яка страждала від кошмарів і незабаром зійшла сума. Така розповідь не могла залишити головного героя байдужим, адже його протягом усього часу мучать кошмари. Цим він поділився зі своєю подругою, і вона погодилася допомогти йому в усьому розібратися. Однак зробити це виявляється не так просто. Згодом хлопець розуміє, що він стає провідником злісного Крюгера в реальний світ і все, що відбувається уві сні, відбувається і в реальності. Тепер героям належить нерівна сутичка з жорстоким вбивцею. ©Kino4ua Жах на вулиці В'язів 2: Помста Фредді 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?