Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Королева Боудіка

Рік:
Ор. назва:
Boudica
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Джессі Джонсон
Тривалість:
01:40:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Cinemaker
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У фільмі події починають розгортатися навколо кельтської королеви. Чарівна панянка править цим народом і намагається досягати небачених успіхів. У неї сформувався план дій, який дозволяє їй приходити до потрібного результату. Щоб не відбувалося, вона проявляє грандіозну сміливість і завзяття. У всьому її підтримує прекрасний чоловік Прасутаг. Одного разу щаслива ідилія в сім'ї порушується, адже невірні вбивають чоловіка, а слідом і всіх доньок: Будиці дивом вдається вижити в ситуації, що склалася. Трагедія починає зводити жінку з розуму і вона не може прийти до тями. Нею починає рухати жага до неймовірної помсти, що межує з божевіллям. Для того щоб все вийшло, вона докладе максимум зусиль. Але заради виконання цього завдання доведеться об'єднати чимало народів. ©Kino4ua Королева Боудіка 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?