Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Падіння дому Ашерів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Fall of the House of Usher
Країна:
США
Режисер:
Майкл Фімогнері, Майк Фленеґан
Тривалість:
1 серія: 56-60 хвилин (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Родерік Ашер запрошує свого старого друга відвідати родинний маєток, у якому гість, що прийшов, стикається з дивними і незрозумілими явищами. Старовинний маєток оточений пригніченою і похмурою атмосферою, а від основи споруди до самого даху поширюється величезна тріщина. Власник страждає від спадкової патології, яка загострює всі людські відчуття. У зв'язку з цим, чоловік насилу сприймає гучні звуки, денне світло і різнокольорові фарби. Тож для героя ця садиба вважається надійним захистом від перерахованих факторів. Незвичайне захворювання присутнє і в його сестри Меделін, яка поступово втрачає життєву силу. Жінка проявляє величезну байдужість до зовнішнього світу, а іноді впадає в летаргічний сон. Її тіло може ненадовго заклякнути, а дихання призупинитися. Роджеру важко перебувати наодинці з родичкою, яка слабшає, і бачити її стан. Таким чином, гість виявляється втягнутим у моторошну історію, пов'язану з маєтком і його жителями. ©Kino4ua Падіння дому Ашерів (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?