Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Трохи кунг-фу

Рік:
Ор. назва:
Yi zhao ban shi chuang jiang hu / Half a Loaf of Kung Fu
Країна:
Гонконг, Тайвань
Режисер:
Чень Чи-Хва
Тривалість:
01:37:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет розгортається в Стародавньому Китаї і зосереджений на пригодах незграбного мандрівного акробата Кон Тхоу, який хоче вивчити кунг-фу. Одного разу в лісі він стає випадковим свідком запеклої сутички легендарного героя з батогом і злочинця, якого розшукують, унаслідок якої обидва гинуть. Головний герой отримує велику нагороду за тіло бандита, завдяки якій може найняти собі відповідного майстра для тренувань. Паралельно з цим Кон Тхоу знайомиться з вродливою принцесою і втягується в небезпечну подорож, маючи намір розшукати таємничу нефритову реліквію. ©Kino4ua Трохи кунг-фу 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?