Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ґрімзбурґ (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Grimsburg
Країна:
США
Режисер:
Рой Бурдін, Джек Перкінс
Тривалість:
22 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Didko Studio
Головним героєм є детектив, якого можна назвати по-справжньому хорошим професіоналом. Але виходить так, що він є шевцем без чобіт, оскільки найбільша таємниця його життя досі не розгадана. Головний герой дуже хоче дізнатися всі деталі про своє сімейство. Але, на превеликий жаль, поки що не може нічого з'ясувати про родичів. Одного разу герой вирішує, що тепер він точно займеться цією історією по-справжньому, досить займатися будь-чим, настав момент приділити час власному розслідуванню. Головний герой обіцяє самому собі, що буде слідувати кожній зачіпці і деталям, які у нього є.


Крім цього, головний герой збирається розібратися у стосунках зі своєю дружиною. Ці люди в розлученні, але він зробить усе, щоб відновити стосунки з нею. Чоловік її по-справжньому любить, але колись вчинив щодо неї не дуже добре. Чи вийде у головного героя виконати всі свої завдання? Звичайно, він хороший професіонал, але іноді життя буває дуже примхливою дамочкою. Іноді у людей щось може не виходити, але не треба впадати у відчай. Усього лише потрібно знати, що чим більше зусиль докладаєш, тим кращий результат отримуєш. ©Kino4ua Ґрімзбурґ (1 Сезон) 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?