Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шалені гроші

Рік:
Ор. назва:
Dumb Money
Країна:
США
Режисер:
Крейґ Ґіллеспі
Тривалість:
01:45:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Line
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головні герої фільму - звичайні інтернет-користувачі, які часто заходять на сайт Reddit і не мають нічого спільного з діловим світом Уолл-стріт. Однак за допомогою звичайного оголошення їм вдається підвищити популярність магазину відеоігор і змусити ціну акцій компанії злетіти до небес. Тепер компанія коштує понад 10 мільярдів доларів, що у 2000 разів більше, ніж раніше. Таке зростання серйозно впливає на хедж-фонд, який зазнає величезних збитків. Як звичайні люди, які не мають жодного уявлення про те, як працює бізнес, можуть досягти таких вражаючих результатів? ©Kino4ua Шалені гроші 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?