Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Флай: Танець свободи

Рік:
Ор. назва:
Fly
Країна:
США
Режисер:
Катя фон Гарньє
Тривалість:
01:50:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Флай лише 20 років, і їй доведеться сісти до в'язниці: юна Бекс зійшла з второваної доріжки і тепер повинна за це відповідати за законом. Після прибуття під варту вона повинна взяти участь у танцювальних тренуваннях Ави в рамках програми реабілітації. Дівчина та інші учасники проекту, всі - важкі підлітки, не в захваті від цього, а вперта і зухвала Бекс спочатку налаштована особливо скептично. Однак це не бентежить амбітну Аву, і вона намагається сформувати команду з самотніх бійців, щоб підготувати Resis до майбутнього танцювального змагання. І дійсно, Бекс, нарешті, вдається відкритися своїм побратимам, і група зливається воєдино - особливо дівчину приваблює Джей, який став її партнером. Героїня, яка вирушила хибним шляхом, знаходить у танці спосіб повернутися до життя, але не без ускладнень. У непростій справі їй допомагають справжні професіонали: доктор юриспруденції Гольдберг і наставниця Сара. ©Kino4ua Флай: Танець свободи 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?