Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Тому що ми разом (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
2gether: The Series
Країна:
Таїланд
Режисер:
Вірахіт Тонгджіла
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
ЛГБТ

Уже кілька років молодий красень - студент Тайн проходив навчання в престижному університеті, потрапити куди було досить складно. Але хлопець мав безліч здібностей, які давали йому всі шанси на відмінне продовження навчання. Ба більше, він був вельми обдарованою молодою людиною і відмінно розбирався в музиці, що робило його привабливим і в очах численних студенток, які не давали Тайну проходу.

Він був учасником музичного колективу і здобув пошану і повагу і у викладацького складу. І все було б добре, якби не одне, але... Крім дівчат занадився за ним ходити і студент на ім'я Грін. Це нестерпне створіння буквально не давало Таємниці проходу і ганьбило його перед усім суспільством своїми недвозначними натяками.
Для спортивного і красивого хлопця, як Тайн, подібна спільнота здалася страшною ганьбою і приниженням. Для справжнього хлопця мати справи з якимось геєм стало верхом образи. Він намагався всіляко відшити негідника, але марно. Грін так само настирливо переслідував Тайна. І тоді Тайн вирішив піти на хитрість і попросити свого приятеля Саравата зобразити його хлопця. Але якби тільки Тайн знав, що і Сарават відчуває до нього ті ж ниці почуття, що й Грін. ©Kino4ua Тому що ми разом (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?