Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Континенталь (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Continental: From the World of John Wick
Країна:
США
Режисер:
Альберт Г’юз, Шарлотта Брандстром
Тривалість:
1 серія: 01:26:24
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Колодій, Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Минуле головного героя вельми туманне, але воно у нього є, і настав час розповісти про це. Нині один із найвідоміших професійних убивць-найманців у світі, не завжди був таким холоднокровним і безпринципним у своїх діях. Кілер пройшов довгий шлях від дитини, що скиглить від постійних покарань і несправедливості, до сталевої вдачі та залізобетонних нервів різника, здатного вийти з ладу лише за найфантастичніших умов. Само собою, чоловік не самостійно набув такої крутої вдачі і здатності вбивати людей світу, яких найбільше охороняють. За його жорстким становленням і тренуваннями стояли інші професіонали, які знали, що вирощують суміш маніяка, ніндзя, психопата, інтелектуала, хитруна і шпигуна в одній непохитній особі.

Складне питання: чи може подібна особистість коли-небудь зійти з рейок, що приносять лиха іншим людям, і стати нешкідливим членом суспільства? Джон довів на власному прикладі, що кохання вміє творити чудеса навіть із найбезнадійнішими випадками, як він, але розчарування і горе, також швидко може повертати надламану особистість назад, якщо з'явився привід зігнати весь свій біль на якогось мерзотника, що наскочив на них, і якого слід добряче провчити. Вік нелегким способом здобув свою свободу і пізнав справжнє людське щастя поруч із чарівною дружиною Елен, але через п'ять років жінка згасла під тиском невиліковного захворювання і покинула цей світ. Це перетворило Джона на примару і людську оболонку, позбавлену радості та будь-яких інших почуттів, окрім несамовитого болю, що не проявляється напоказ.

Одне суттєве клацання і найнебезпечніший кілер світу знову в строю, адже незвиклий отримувати відмови сосунок - син мільйонера, побажав отримати дорогу, як пам'ять, машину Уїка і, не домігшись бажаного, пішов іншим шляхом. Він убив собаку, яку Елен залишила на згадку про себе після смерті, щоб коханий не збожеволів на перших порах і знайшов сенс життя в турботі про дивовижне цуценя. Звісно, вбивця, що дрімає весь цей час усередині Джона, не міг залишити цей жахливий вчинок без смертельної кари, незважаючи на те, що батько ворога - вельми могутня й авторитетна особа кримінального світу Америки... ©Kino4ua Континенталь (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?