Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Монарх: Спадок монстрів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Monarch: Legacy of Monsters
Країна:
США
Режисер:
Аманда Овертон, Метт Шакман, Енді Годдард
Тривалість:
1 серія: 50:00 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Минуло небагато часу з моменту катастрофічного руйнування Сан-Франциско монстром Годзіллою. У центрі тієї трагедії опинилася дівчина Кейт (Анна Саваї), яка врятувалася сама, але не встигла врятувати цілий автобус школярів, що впав з обваленого мосту. Це не єдине, що мучить її. Від покійного батька вона успадкувала зв'язку ключів, які таємничим чином привели її в Токіо. Увірвавшись у чужу квартиру, шокована Кейт з'ясувала, що батько весь цей час вів подвійне життя і приховував від них із матір'ю другу сім'ю. Познайомившись зі зведеним братом Кентаро (Рен Ватабе) і його колишньою напарницею Мей (Кірсі Клемонс), Кейт дізналася, що батько і від сина приховував безліч важливих фактів своєї біографії. Наприклад, свою причетність до секретної організації "Монарх", що стоїть за вивченням гігантських тварюк. Трійця береться за розслідування, яке приводить їх до колишнього армійського офіцера Лі Шоу (Курт Рассел). Ось хто знає про їхнього батька більше за них самих. Але що ще підозріліше - у Лі є така інформація, заради якої за ним полює весь "Монарх". Що таке провокативне дізнався їхній колишній співробітник і як це допоможе зупинити нові атаки Титанів на міста Землі?... ©Kino4ua Монарх: Спадок монстрів (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?