Kino4ua.com
HD 720p
PG

Людина з Ла Манчі

Рік:
Ор. назва:
Man of La Mancha
Країна:
США
Режисер:
Артур Хіллер
Тривалість:
02:09:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм є епічним музичним фільмом, знятим за мотивами знаменитого мюзиклу. Цей кіношедевр, визнаний одним із найвидатніших музичних фільмів усіх часів, пропонує глядачам глибоку і проникливу подорож у світ фантазій і реальності. "Людина з Ла Манчі" розповідає історію Мігеля де Сервантеса, молодого письменника з Ла Манчі, іспанського села. Сервантес, перебуваючи у в'язниці під звинуваченням у розкраданні, намагається відволіктися від похмурої реальності та здійснити мрію стати правителем свого світу. Він втілює свою фантазію в герої на ім'я Дон Кіхот - лицарі, який подорожує іспанськими дорогами, уявляючи себе героєм у пошуках справедливості. Мандрівка Дона Кіхота та його вірного союзника Санчо Панси стає метафорою захопливого шляху, який кожен із нас може пройти в пошуку своєї істинної сутності. Фільм показує, як мрії та фантазії можуть стати справжньою силою, здатною змінити життя і дати надію. Розкриваючи складнощі та проблеми іспанського суспільства XVI століття, і сумнівається в рамках і реальності, перенаправляючи увагу на внутрішні подорожі героїв. ©Kino4ua Людина з Ла Манчі 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?