Kino4ua.com
HD 720p
R

Запитай у пилу

Рік:
Ор. назва:
Ask the Dust
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Роберт Таун
Тривалість:
01:56:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ДІМ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
За романом Джона Фанте. На тлі Лос-Анджелеса 1932-го року розгортається історія кохання мексиканської красуні-офіціантки Камілли Лопес і письменника-початківця-італійця Артуро Бандіні. Бандіні живе в напівпідвалі в мебльованій кімнаті - майбутній великий письменник, чиїм єдиним досягненням є публікація оповідання "Сміх маленької собачки" у відомому журналі. У свої 25, не маючи близькості з жодною жінкою, Бандіні намагається писати про кохання, підносячи благання про натхнення то портрету публіциста Г. -Л. Менкіна на стіні, то гіпсовій святій - і з часом отримує те, про що просив. Вирішивши з гідністю витратити останній п'ятицентовик на чашку кави, він знайомиться з норовливою офіціанткою. Їхні стосунки стартують із взаємних образ на національному ґрунті (він італієць, вона - мексиканка), та й надалі приносять більше переживань, ніж радості: вона весь час роздягається, він явно боїться голих жінок.

Паралельно в сюжеті розвиваються стосунки головного героя з іншими персонажами: сусідом по готелю алкоголіком Геллфріком, який постійно випрошує в Бандіні гроші на випивку, і повією Вірою Рівкін, яка вислуховує розповіді Артуро про Каміллу і є свого роду психоаналітиком для нього.

Однак зовнішній мелодраматичний бік взаємовідносин слугує лише тлом для глибинних психологічних переживань головних героїв, кожен з яких страждає від внутрішніх комплексів і затискачів, які не дають їм розкритися один перед одним і знайти гармонію та щастя в дисгармонійному світі, який роздирають протиріччя і природні катаклізми. Зовнішньою метафорою цих метань стає у фільмі землетрус, що застає Бандіні просто на вулиці, і він стає свідком загибелі Віри під завалами. Пристрасть, життя на вістрі ножа без мети й сенсу в покинутому будинку на березі океану стирає соціальні кордони між героями, між національностями й культурами і, зрештою, - між літературою й життям, що наближає Бандіні й Лопес до розуміння своєї внутрішньої сутності, від якої вони так болісно страждають і якої так несамовито прагнуть уникнути. ©Kino4ua Запитай у пилу 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?