Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Камілла / Медовий місяць Камілли

Рік:
Ор. назва:
Camille
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Грегорі МакКензі
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Медовий місяць Камілли – пригодницька стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться дрібний злодюжка Сайлас. Шахрай з нього вийшов не надто вдалий, бо уникнути покарання герой не зміг. Деякий час він провів у в’язниці, але його випустили достроково. Сприяла цьому дружба з одним із наглядачів. У нього є племінниця Камілла, яка давно закохана у Сайласа, і герой пообіцяв з нею одружитись, коли опиниться на свободі. Свого слова він дотримався. От тільки дівчина не розуміє, що одружується він з нею не від великої любові, а через інші причини. Та для неї головне, що вона його любить і вірить, що з часом і він зможе її полюбити. А медовий місяць вони вирішують провести біля Ніагарського водоспаду – це була її мрія. Але подорож перетворюється на справжній кошмар, коли молодята потрапляють в аварію. Чи жива Камілла – незрозуміло, а Сайласа розшукує поліція, підозрюючи його у пограбуванні і вбивстві… ©Kino4ua Камілла / Медовий місяць Камілли 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?