Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Молодята

Рік:
Ор. назва:
Just Married
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:35:35
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодята Том і Сара познайомились на пляжі, коли хлопець випадково влучив у дівчину м’ячем. Вони були із зовсім різних світів, але кохання зробило свою справу – вони побрались через кілька місяців після знайомства, не слухаючи протести родин. У Сари батьки заможні люди, і вони бажали для любої донечки кращого чоловіка, аніж цей простак. Та вона вже якщо вирішила щось, то не відступає від свого. Закохані щасливі, але у кожного є своя таємниця, яку треба берегти, щоб не зіпсувати стосунки. Після весільної церемонії молодята вирішують провести медовий місяць у підніжжя Альп. Вони прибувають у готель, розташований у прекрасному місці, і з цього моменту починаються карколомні пригоди, які їм запам’ятаються надовго. Вони навіть встигнуть посваритись і розбігтись, але ж сила кохання знову зведе їх разом, бо прожити один без одного вони не можуть і дня. ©Kino4ua Молодята 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?