Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Лісовий воїн

Рік:
Ор. назва:
Forest warrior
Країна:
США
Режисер:
Аарон Норріс
Тривалість:
01:37:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Протягом усього свого розвитку люди завдавали навколишньому середовищу невиправної шкоди, але в сучасному світі наслідки такого ставлення стали розуміти. Це допомогло людям дійти того, що природу треба берегти. Жителі невеликого міста у штаті Орегон виросли серед мальовничих місць і з дитинства їх навчали берегти кожну травинку. Це дозволило зберегти тутешні ліси у первозданному вигляді. Але одного дня сюди приїхав жадібний і безпринципний чоловік, який справою свого життя вибрав деревообробну промисловість. Містер Торн зумів на цьому збити стан і зараз він збирається зробити вирубку місцевого лісу. Він добре підготувався і має намір за допомогою юристів та вірних помічників обдурити мешканців тутешніх місць, щоб відібрати у них право голосу. Але в одному бізнесмен все ж таки прорахувався - він не міг припустити, що зустріне опір, але саме це і сталося. На захист дерев стане справжній лісовий воїн, який виріс тут. Джон МакКен не збирається відступати. ©Kino4ua Лісовий воїн 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?