Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Фабельмани

Рік:
Ор. назва:
The Fabelmans
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:30:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Фільм заснований на спогадах Стівена Спілберга про дитинство, проведене в Аризоні та Каліфорнії. Увечері 10 січня 1952 року в Хеддон Тауншип, Нью-Джерсі, єврейська пара Мітці та Берт Фабельман беруть свого маленького сина Семмі на його перший фільм: "Найбільше шоу світу" Сесіла Б. ДеМілля. Приголомшений сценою аварії поїзда, Семмі просить макет декорацій для Хануки і розбиває його. Мітці, розуміючи наміри Семмі, дозволяє йому зняти ще одну сцену аварії, використовуючи 8-міліметрову камеру Берта. Незабаром Семмі починає знімати регулярно, іноді залучаючи до зйомок своїх молодших сестер Реджі, Наталі та Лізу. Після того, як Берт отримує нову роботу, він разом зі своєю сім'єю та найкращим другом і діловим партнером Бенні Лоуї переїжджає до Фінікса, штат Аризона, на початку 1957 року.

Через роки Семмі, який вже підріс, продовжує знімати фільми зі своїми друзями в загоні бойскаутів, під час яких він починає використовувати постпродакшен-ефекти і згодом отримує значок фотографа. Пізніше сім'я Фабельманів, включно з Бенні, вирушає в похід, де Семмі знімає кадри їхнього відпочинку. Незабаром після цього помирає мати Мітці, що приводить її в сум'яття. Берт постачає Семмі достатню кількість обладнання для монтажу фільмів і рекомендує йому зробити з відзнятого в поході матеріалу фільм, щоб підбадьорити Мітці. Семмі заперечує проти планування наступного фільму, але Берт, який вважає, що кіно для Семмі - лише швидкоплинне захоплення, стверджує, що домашнє відео важливіше. ©Kino4ua Фабельмани 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?