Kino4ua.com
480p
R

Щасливого різдва, містере Лоуренс

Рік:
Ор. назва:
Merry Christmas, Mr. Lawrence
Країна:
Велика Британія, Японія
Режисер:
Нагіса Ощіма
Тривалість:
02:03:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Оригінал
Основні події відбуваються 1942 року в таборі для військовополонених на захопленому японцями острові Ява. Табором керує капітан Йоної (Рюїті Сакамото), який суворо стежить за дотриманням дисципліни і свято вірить у самурайський кодекс честі. Підполковник Лоуренс (Том Конті), який жив до війни в Японії, вільно розмовляє японською і розуміє японський спосіб мислення, і намагається стати посередником між східною і західною культурами. Також у нього зав'язується своєрідна дружба з сержантом Генго Хара (Такесі Кітано)

Викликаний у Батавію на військовий суд над нещодавно захопленим майором Джеком Селлерсом (Девід Бові), Йоноі зачарований стійким і самовпевненим обвинуваченим. Селлерс, зістрибнувши з парашутом у долині Бантен, з чотирма товаришами напав на японську транспортну колону і його звинувачують у тому, що він командував місцевими партизанами. Після розстрілу холостими патронами британського майора відправляють у табір.

Капітан Йоної зізнається Лоуренсу, що відчуває провину за події минулого - у 1936 році він перебував у Маньчжурії, а не в Токіо, де сталася спроба військового перевороту. Він вважає, що мав померти разом із повстанцями. Йоної відчуває споріднену душу в Селлерсі, і його захоплення переростає в одержимість: він поводиться з ним по-особливому, мовчки спостерігає за тим, хто спить у лазареті, і кілька разів запитує Лоуренса про нього наодинці.

Командир полонених полковник Гікслі (Джек Томпсон), посилаючись на Женевську конвенцію, відмовляється назвати експертів зі зброї серед ув'язнених. Він побоюється, що Йоноі замінить його Лоуренсом або Селлерсом. ©Kino4ua Щасливого різдва, містере Лоуренс 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?