Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Офіс (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Office
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Рікі Джервейс, Стівен Мерчант
Тривалість:
00:29:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Сучасні телевізійні серіали пропонують глядачам широкий вибір жанрів і сюжетів. Одним із найпопулярніших жанрів є реаліті-шоу, яке дає змогу глядачам зазирнути за лаштунки різних сфер життя. Життя офісних працівників представлено в цьому серіалі і чому він захоплює увагу глядачів. Дія серіалу відбувається в регіональному офісі компанії, що займається торгівлею папером. Глядачам пропонується унікальна можливість зазирнути за лаштунки офісного життя і побачити, як відбуваються події та пригоди, коментовані самими учасниками. Цей формат дає змогу глядачам відчути себе частиною колективу і дізнатися більше про повсякденне життя офісних працівників. Одна з головних переваг цього серіалу - його реалістичне представлення офісного життя. Глядачі можуть побачити, як проходять робочі дні, які завдання стоять перед співробітниками. Це дає змогу глядачам відчути себе частиною офісного середовища і краще зрозуміти його особливості. ©Kino4ua Офіс (1, 2 Сезон) 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?