Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Металопокаліпсис

Рік:
Ор. назва:
Metalocalypse
Країна:
США
Режисер:
Брендон Смолл
Тривалість:
1 серія: ~11 хв. (цілком серій: 1 з 20)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Клан Кайзоку
П'ятеро хлопців вирішили організувати рок-групу під назвою Dethklok, адже вони не вміють більше нічого робити, окрім як грати в стилі "Death metal". Незважаючи на специфічний стиль, головні герої змогли підкорити серця мільйонів шанувальників важкої музики, що принесло їм не тільки шалену славу, а й величезні гроші. Фанати божеволіють від улюбленого гурту, і вони готові бездумно слідувати законам, які диктують їм пісні Dethklok. На превеликий жаль усі концерти легендарного гурту постійно закінчуються якимись трагічними подіями, жертвами яких стає значна частина публіки. Однак, незважаючи на це, глядачів менше не стає, вони, як і раніше, люблять Dethklok, і готові ризикнути власним життям, аби тільки потрапити на живий концерт улюбленого гурту... ©Kino4ua Металопокаліпсис 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?