Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Качині історії (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
DuckTales
Країна:
США
Режисер:
Дана Тіррас
Актори:
Тривалість:
1 серія: 21:40 (цілком серій: 25 з 25)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Відомий мільярдер Скрудж Макдак є центральним героєм мультсеріалу «Качині історії». Він неймовірно багатий і в той же час любить гроші. Скрудж Макдак не дуже вміє рахувати свої витрати, і іноді закінчуються гроші, які він ховає у своєму домашньому сейфі, нікому не розповідаючи про це.
Також у багатія є родичі, які доставляють йому багато проблем. Племінники Біллі, Віллі та Діллі постійно зайняті різними кумедними історіями, а їхній дядько змушений хвилюватися та розплачуватися за них. Найбільша радість дбайливого дядька – племінниця Поночка. Симпатична дівчина всіляко втручається в пригоди своїх братів, але при цьому не проти пустувати.
Сім'я живе в розкішному будинку Скруджа Макдака. Крім вирішення численних робочих проблем, головний герой повинен захистити великий капітал від дій шахраїв. Шахраї регулярно намагаються вкрасти майно Макдака, але він сам перехитрує шахраїв. Коли у головного героя викрадають неймовірно цінний діамант, герой повинен взяти своїх племінників і вирушити за ним. Завдяки таким мандрівкам Скрудж Макдак розуміє, що гроші — не найголовніше в житті, і що іноді спілкування з близькими може бути набагато приємнішим, ніж постійна турбота про дохід.
У Скруджа Макдака також є дорослий племінник на ім'я Дональд Дак. Він турбує свого дядька так само, як молоді Біллі, Віллі та Діллі.
По-справжньому огидний Дональд Дак іноді робить непередбачувані вчинки, від яких його близькі червоніють. Незважаючи ні на що, Скруджу Макдаку доводиться зв'язуватися з родичами і шукати собі підходящу роботу.
Життя качки насичене, яскраве і повне пригод. Головні герої іноді змушені боротися з розбійниками та потойбічними силами. Стикайтеся з небезпеками та ворогами. Скрудж Макдак постійно нагадує про важливість теплих сімейних стосунків.  ©Kino4ua Качині історії (1 - 3 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
3+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?