Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Слід Сокола

Рік:
Ор. назва:
Spur des Falken / Trail of the Falcon
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ґоттфрід Колдітц
Тривалість:
01:48:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Дія драми розгортається на Дикому Заході в дев'ятнадцятому столітті, коли в Чорних Пагорбах, на території індіанського племені Дакота, двома золотошукачами було знайдено кілька золотих самородків. У той час блідолицими завойовниками порушується мирний договір.
Вожді збирають раду, щоб вирішити, що ж їм робити далі. Зоркий Сокіл пропонує дати відсіч агресорам, але двоє інших за безконфліктне вирішення проблеми. Тим часом звістка про знахідку притягує в гори чорних золотошукачів, бандитів, авантюристів і різних шахраїв. Серед них приїжджає і Бледжен - спекулянт земельними ділянками відомий на прізвисько Отруйна Змія. Разом із поплічниками він має намір усіма способами вижити індіанців з їхніх же володінь і продати землі втридорога. Люди нелюдського ділка винищують стада буйволів, що належать аборигенам, щоб індіанці через голод самі покинули землі своїх прабатьків, а також випалюють цілі села.
Тоді лідер племені Зоркий Сокіл зі своїми бійцями займаються пошуками зброї. Щоб помститися за своїх одноплемінників і вигнати білих узурпаторів, воїни Дакота атакують містечко золотошукачів, і так починається кривава бійня між індіанцями і білими. ©Kino4ua Слід Сокола 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?