Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Флора та Син

Рік:
Ор. назва:
Flora and Son
Країна:
Ірландія, США
Режисер:
Джон Карні
Тривалість:
01:36:51
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Головна героїня мати-одиначка з маленького ірландського містечка, яка ледве-ледве зводить кінці з кінцями. Не бракує в житті Флори й інших неприємностей - її п'ятнадцятирічний єдиний син Макс росте важким підлітком, з яким знаходити спільну мову з кожним днем тільки важче. Якщо нещодавно хлопця просто лаяли шкільні вчителі, то тепер ним цікавляться поліцейські. Якось раз повертаючись з роботи додому, Флора звертає увагу на гітару в сміттєвому баку і чомусь вирішує взяти її додому. Раптово Макс знаходить собі захоплення - музику, і зовсім скоро стає адекватним хлопцем. Так те, що виявилося сміттям для когось, стало порятунком для головної героїні та її сина. ©Kino4ua Флора та Син 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?