Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Вартові часу

Рік:
Ор. назва:
Guardians of Time
Країна:
США
Режисер:
Стівен Шимек
Тривалість:
01:39:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Пригодницький фільм дає змогу глядачам уявити чарівний світ, зовсім не звичайний для простих людей. Це місце приховує величезну кількість таємниць, і спочатку все здається настільки містичним і дивним, що хочеться дізнаватися все більше нового. Але трохи пізніше можна усвідомити, що повернутися додому вже не вийде і доведеться продовжувати своє існування саме там. Головна героїня, її рідна сестра Алекс і дві родички їхнього віку дві знаходять на ділянці своєї сім'ї чарівну книгу, яка відкриває потаємні двері до лісу Кайлус, де дівчатка, тепер уже четверо могутніх воїнів, мають знайти таємний храм і розв'язати складну головоломку, щоб забрати кристал, який дає змогу їм керувати часом. Цей квест виявляється неймовірно складним, але назад шляху немає і дівчаткам цікаво спробувати себе в ролі чарівниць, які можуть зупиняти час, переміщуватися в майбутнє або минуле. Але коли Алекс захоплюють злі сили, вони мають знайти спосіб врятувати її та повернутися додому. Адже якщо вони цього не зроблять, то назавжди залишаться в пастці в Кайлусі. ©Kino4ua Вартові часу 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?