Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

LEGO Ніндзяґо: Зліт драконів / Лего Ніндзяго: Повстання драконів

Рік:
Ор. назва:
Ninjago: Dragons Rising
Країна:
Канада, США, Данія
Режисер:
Річ Джонсон, Деніел Іф, Шейн Поеткер
Тривалість:
1 серія: 23:00 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
У мультсеріалі буде показано реальність, у якій усе відносно. Не можна спрогнозувати точно, що ж буде далі. Що якщо найближчим часом світ перестане існувати? Кілька різних королівств вирішують об'єднатися, щоб у майбутньому успішно протистояти загрозам. Такий хід дозволить перемагати за будь-яких обставин. А поки все відбувається, Ніндзя готуються до того, що незабаром доведеться демонструвати свої навички. Вони не раз виходили з боїв як герої. Але загроза з кожним днем стає все серйознішою. Страшно подумати, що буде в разі їхнього програшу. І як зміниться існування всіх живих створінь. Здається, що передбачити майбутнє неможливо. Потрібно лише набратися сміливості, і залишити всі проблеми позаду. Ніндзя доведеться заручитися терпінням і сміливістю. Лише ці якості не дозволять зійти з розуму. ©Kino4ua LEGO Ніндзяґо: Зліт драконів / Лего Ніндзяго: Повстання драконів 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?