Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Машина часу

Рік:
Ор. назва:
The Time Machine
Країна:
США
Режисер:
Джордж Пел
Тривалість:
01:42:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм розповідає історію винахідника, який створив машину для подорожей у часі. Він вирушає в далеке майбутнє, щоб дізнатися, що стане з людством через кілька століть. Однак, після прибуття, він виявляє жахливе майбутнє, де люди розділилися на дві частини - егоїстичних "Елої" і небезпечних "Морлоків". Він закохується в одну з Елої, і разом вони намагаються змінити майбутнє. Фільм отримав номінацію на "Оскара" за найкращі спецефекти і став одним із найбільш значущих фільмів жанру фантастики та пригод. ©Kino4ua Машина часу 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?