Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кі та Піл (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Key and Peele
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пітер Атенсіо
Тривалість:
1 серія: 22:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Paramount Comedy, Багатоголосий закадровий | AdrianZP
Цей фільм - справжня знахідка для тих, хто шукає якісного гумору без пересичення живими виступами і поверхневою сюжетною лінією. Фільм відкриває перед глядачем простір для нескінченного сміху, глибокого розуміння іронії нашого сучасного життя і самого себе. Чи то ситуаційний гумор, чи то дотепні жарти на актуальні теми, ця робота не залишить вас байдужим. Справжньою цінністю фільму є здатність поєднати різні елементи комедійного жанру в одне мистецтво. Від розіграних сценаріїв і фантазійних персонажів до глузувань над сучасною культурою та суспільними явищами, кожна сцена просякнута гумором, інтелектом і креативністю. ©Kino4ua Кі та Піл (1 - 5 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?