Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

На краю Америки

Рік:
Ор. назва:
Edge of America
Країна:
США
Режисер:
Кріс Ейр
Тривалість:
01:45:59
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Цей життєрадісний фільм 2003 року, натхненний реальною історією, знятою в Нью-Мексико, розповідає про шкільну баскетбольну команду дівчат, яка вчиться перемагати. Під керівництвом свого тренера дівчата відкривають для себе цінності пристрасті, відданості справі та дисципліни, піднімаючись із самих низів свого дивізіону, щоб поборотися за титул штату. "Грань Америки" розповідає історію про міжкультурне спілкування, цінності спільноти і прихильності, а також про хвилювання перемоги.

Джеймс МакДеніел грає містера Кенні Вільямса, чорношкірого чоловіка з Техасу, який переїжджає в Юту, щоб влаштуватися вчителем англійської мови в резервації Трьох Націй. Йому важко пристосуватися до дружньої індіанської спільноти, особливо коли його просять тренувати баскетбольну команду школярок. Йому доводиться щосили намагатися повернути невдалу команду у форму, щоб зіграти проти сусідньої середньої школи, де живуть лише білі. ©Kino4ua На краю Америки 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?