Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

На межі сумніву

Рік:
Ор. назва:
Suspension of Disbelief
Країна:
США
Режисер:
Майк Фіггіс
Тривалість:
01:52:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
У минулому Мартіна сталася жахлива трагедія. Кохана дружина безслідно зникла. Незважаючи на те, що минуло понад 10 років, таємниця так і залишилася нерозкритою. Талановитий письменник важко переживав, довго не міг приступити до улюбленого заняття. Останнім часом він заробляє на життя, проводячи цікаві семінари, на яких ділиться секретами написання бестселерів. Після чергового заняття він вирушає на вечірку, влаштовану одним зі знайомих. Мартін одразу ж звернув увагу на дівчину, яка напрочуд була схожа на його зниклу дружину. Він знайомиться з нею, а до кінця вечора зближується і проводить з Анжелікою ніч пристрасного кохання. Мартін вирушає додому, а через кілька годин до нього в двері стукають поліцейські. Виявляється, Анжеліку знайшли мертвою, а він головний підозрюваний. Письменник розуміє, що довести непричетність зможе тільки він сам. Мартін приступає до розслідування, до якого приєднується сестра-близнюк Анжеліки. ©Kino4ua На межі сумніву 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?