Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Моє перше диво

Рік:
Ор. назва:
My First Miracle
Країна:
США
Режисер:
Джордан Йєйл Лівайн
Тривалість:
01:51:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сюжет драми знайомить глядача з Анжелікою, чарівною і розумною молодою дівчиною з бідної, але люблячої і дружної сім'ї. Напередодні Різдвяних свят у неї є всього одне заповітне бажання - дожити до настання повноліття. Дівчина тяжко хвора - у неї рідкісний різновид раку, для лікування якого їй необхідно зробити пересадку кісткового мозку.

Ця операція, м'яко кажучи, з дорогих, а її сім'я ледве зводить кінці з кінцями, щоб оплачувати необхідне лікування. У схожій ситуації опиняється маленький хлопчик на ім'я Томмі, у якого схожий з Анжелікою діагноз - вони стали друзями по нещастю, тільки у Томмі, до того ж, немає батьків - тільки старший брат. В один із грудневих вечорів життя Анжеліки змінює випадкове знайомство - вона зустрічає Шона, неблагополучного хлопця з купою проблем, можливо, вони зможуть допомогти один одному не втрачати надію і віру в краще. ©Kino4ua Моє перше диво 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?