Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Смертельні перегони 2

Рік:
Ор. назва:
Death Race 2
Країна:
ПАР, Німеччина
Режисер:
Роель Рейн
Тривалість:
01:40:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У фантастичному фільмі розповідається захоплива історія, що сталася незадовго до подій, описаних у першій частині. Криза, що почалася, негативно позначилася на ситуації в країні. Економіка Сполучених Штатів стрімко руйнується. Високий рівень безробіття і загальне невдоволення призводять до того, що штатом одним махом прокочується потужна хвиля злочинності. Уряд має вжити термінових заходів, щоб згладити ситуацію. Набирає чинності Наказ про створення приватних в'язниць. Їх власникам доводиться самостійно заробляти гроші. Термінальний острів вважається найнебезпечнішою і найстрашнішою в'язницею Америки. Невдалий водій Карл Лукас опиняється між стінами. Ексцентричний чоловік скоїв пограбування банку заради швидких грошей. Але йому не дуже пощастило. Він потрапив у колонію, де грають у жорстокі ігри на виживання. Спочатку впертий в'язень вперто відмовлявся від участі в нещадному турнірі. Але могутні організатори телешоу за допомогою друга чинять на нього тиск. Сміливець був змушений грати за їхніми правилами. ©Kino4ua Смертельні перегони 2 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?