Kino4ua.com
R

Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо

Рік:
Ор. назва:
Harley Davidson and the Marlboro Man
Країна:
США
Режисер:
Саймон Вінцер
Тривалість:
01:38:26
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский) Inter
У лос-анджелеському банку «Great Trust Bank» творяться темні справи. Корумповані власники в обхід закону підвищують оренду на дому та заклади городян, тим самим звільняючи землю під будівництво хмарочосів. Нещасні жертви банкірів втрачають бізнес і житло. В такому незавидному становищі опиняється і власник місцевого бару, де люблять випивати два нерозлучні приятелі - Харлей «Байкер» Девідсон і Мальборо, який вважає себе «справжнім ковбоєм». Дізнавшись про те, що їх друг потрапив в біду, герої негайно вирішують прийти йому на допомогу. І нехай на дворі 1996 рік, вони доведуть - не перевелися ще на землі американської справжні «Робін Гуди»! Їх план геніальний і простий - вбити одним махом двох зайців. Потрібно лише пограбувати інкасаторську машину. Так можна і банку досадити, і гроші на оплату оренди отримати. І спочатку ніщо не віщувало біди - комбінація вдалася героям блискуче, - але от невдача: у машині виявилися зовсім не пачки доларових банкнот, а новий вид наркотиків «Чиста Мрія», надзвичайно небезпечний і надзвичайно дорогий. Тепер за друзями починається гонитва - злочинні служителі банку намірилися повернути свій товар, а непотрібних свідків «прибрати». Харлей Девідсон і ковбой Мальборо виявляються в незавидному положенні. Але коли люди банкіра безжально вбивають їх друзів, герої розуміють - прийшов час відновити справедливість. ©Kino4ua Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?