Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

З собою не забрати

Рік:
Ор. назва:
You Can't Take It with You
Країна:
США
Режисер:
Френк Капра
Тривалість:
02:06:19
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Драматична комедія, знята 1938 року в США режисером Френком Капрою. Фільм був номінований на 7 премій "Оскар", з яких отримав 2 - найкраща режисура і найкращий фільм. Основна сюжетна лінія фільму розповідає про сім'ю Сайксів, що перебуває на роздоріжжі життя. На одному боці старший син сім'ї, якому належить успадкувати бізнес свого батька і забезпечити сім'ю до кінця життя. На іншому боці - молодий закоханий син, який знаходить своє покликання у творчій роботі і не хоче прив'язуватися до турбот офісної роботи. Їхні життєві шляхи перетинаються з сім'єю Вандерхофф, що складається з колоритних персонажів, які живуть повним життям, не боячись рішуче виставляти свою індивідуальність і не переймаючись думкою оточуючих. Якимось чином дві сім'ї стають пов'язаними, і до їхніх життєвих проблем приєднуються любов і сміх, а також глибоке усвідомлення того, що життя цінне тільки тоді, коли живеш по-справжньому. ©Kino4ua З собою не забрати 1938 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?