Kino4ua.com

Світло між двох океанів

Рік:
Ор. назва:
The Light Between Oceans
Країна:
США, Великобританія, Нова Зеландія
Режисер:
Дерек Сіенфренс
Тривалість:
02:10:21
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет картини "Світло між двох океанів" перенесе глядача в Західну Австралію в період, коли Перша Світова війна тільки-тільки закінчилася. Том Шерборн, один з головних дійових осіб фільму, чотири роки провів на фронті, а тепер працює в якості наглядача маяка. Вони з дружиною Ізабель живуть в дуже тихому і відокремленому місці, де практично не буває людей. Пара намагається завести дитину, але кожна вагітність Ізабель обривається викиднем. Одного разу до узбережжя, де живуть Том і Ізабель, причалює човен, в якій вони знаходять мертвого чоловіка і немовляти.

Американська драма Світло в океані є екранізацією однойменного роману М. Л. Стедмана. Режисером картини виступив Дерек Сіенфренс, раніше відомий своєю роботою над стрічкою Місце під соснами з Райаном Гослінгом, Бредлі Купером і Євою Мендес в головних ролях. У 2016 році в рамках Венеціанського кінофестивалю фільм Світло в океані був номінований на Золотий лева.

Головна чоловіча роль дісталася Майклу Фассбендеру, багаторазового номінанту премій Оскар, Сатурн, Золотий глобус. Головну жіночу роль виконала оскароносна шведська акторка Алісія Вікандер, відома за фільмами Дівчина з Данії (була нагороджена Оскаром), Сьомий син, Агенти А. Н. К. Л. ©Kino4ua Світло між двох океанів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?