Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коли зло ховається

Рік:
Ор. назва:
Cuando acecha la maldad / When Evil Lurks
Країна:
США, Аргентина
Режисер:
Деміан Рунья
Тривалість:
01:39:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | TS
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Педро і Хайме - кровні брати, які займаються фермерським господарством. Одна з чергових вилазок до лісу обертається для хлопців справжнім потрясінням, яке захоплює подих після побаченого. У глушині вони виявляють понівечене тіло, що належить місцевому чистильнику. Згодом вибудовується ланцюг подій, за яким стають відомі деякі деталі представлених обставин. Мета потерпілого полягала в тому, щоб розправитися з одержимим із сусіднього будинку, але ситуація вийшла з-під контролю. Тож фермери наважуються на відчайдушний крок, зарікаючись підтримкою сусіда Руїса. Разом вони мають намір відвезти зараженого подалі від цивілізації, але дорогою трапляється непередбачуване - фантастичним чином він зникає. Наступний ранок ознаменовується смертю новоспеченого соратника братів і його вагітної дружини, у зв'язку з чим головні герої намагаються врятуватися втечею... ©Kino4ua Коли зло ховається 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?