Kino4ua.com
PG-13

Похмурі небеса

Рік:
Ор. назва:
Dark Skies
Країна:
США
Режисер:
Скотт Чарльз Стюарт
Тривалість:
01:37:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У невеликому містечку стоїть будинок, де живе велика родина, і там починають відбуватися дивні речі. В один із днів всі електричні прилади в будинку після страшного тріску і перешкод виходять з ладу. А на наступний ранок сім'я виявляє, що кухня перевернута догори дном. Переконавшись, що цього не робили діти, дорослі викликають поліцію. Провівши розслідування, поліцейські не знаходять слідів злому. Але на наступний ранок ситуація повторюється. А молодший син родини розповідає, що до нього приходили дивні люди з витягнутими обличчями, і що це вони навели безлад в будинку. Подружжя спочатку не повірило синові, але після виявлення на його тілі кількох дивних слідів, вирішили перевірити відеокамери. І переглядаючи кадр за кадром, що відбувається вночі, вони помічають невиразні обриси трьох фігур, які ходять по їхньому будинку. А на наступний день стає тільки гірше – в їх вікна врізається ціла зграя птахів. В інтернеті жінка знаходить фахівця з НЛО Едвіна Лолларда, зв'язується з ним і пропонує приїхати… ©Kino4ua Похмурі небеса 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?