Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Родинний обмін

Рік:
Ор. назва:
Family Switch
Країна:
США
Режисер:
Джозеф МакДжинті Нікол
Тривалість:
01:45:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Вокери - це весела і дружня сім'я з п'яти осіб: мама Джесс, тато Білл, і троє їхніх дітей. Батьки роблять усе можливе, щоб зберегти теплі стосунки в домі, доки їхні діти зростають і стають дедалі незалежнішими та відстороненими. Однак після випадкової зустрічі з астрологом уранці найважливішого дня в їхньому житті відбувся обмін тілами. Свідомість Джен перемістилася в СіСі, а розум її чоловіка - у Вайатта (і навпаки). Поки підлітки пробують орієнтуватися в неймовірно складному світі дорослих обов'язків, навичок, страхів та амбіцій, їхні батьки мають пройти через шалено заплутану мережу обрядів. Чи зможуть усі члени цієї незвичайної сімейки знайти себе вчасно, щоб отримати підвищення, співбесіду в коледжі, контракт на запис і місце у футбольній команді? Як вони виправлять те, що зробило їх роз'єднаними, або ті елементи у своїх стосунках, які здаються зламаними? Усі п'ятеро мають намір зруйнувати заклинання, яке кардинально змінило їхні особистості. ©Kino4ua Родинний обмін 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?